Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgsen ton

Så stryker jag bort en sorgsen ton
Från din panna
Lättar ett fjäderstråk
I morgondiset behöver jag känna dig




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-03-18 20:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP