Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släpp alla krav

Släpp alla krav
Stryk alla deadlines
Vänd upp ett tomt blad i din kalender
Låt bläcket torka
Låt dammet ligga
låt dagen komma, se vad som händer
Du kommer att landa
Du kommer att se
Att tiden finns där för att fånga




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-03-18 20:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP