Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÄR INTE NI...?

jag måste välja mina strider

så mina strider blir Dina

i dessa yttersta av tider

när vi hör kulorna vina

ur vilan växer axets vete

helt utan min egen möda

utan att vara världssamvete

får korpens unge sin föda

 

 

LARZ GUSTAFSSON     22/3 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-23 16:18



Bookmark and Share


  Mats Henricson
......finns en kampvilja i denna som jag finner tilltalande och den är ju ,givetvis, mycket välformulerad !
2012-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP