Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FRIHET FÖR VEM?

frihet för vem?

exploaterad eller exploatör?

vinning för vem?

folket på golvet eller en profiför?

rött, vitt & blått

nu är det allra högsta stadiet nått

rött, blått & vitt

friheten är

att kunna utsuga fritt

 

 

dödsängeln dog

hans onda hjärta slog

men sen fick det nog

dödens domptör

durkdriven dödsmaskin

en exploatör

folk blev objekt

aldrig blev maktbegärets

eldhärjning släckt

frihet för vem?

frihet för många

eller bara för få?

frågan är ställd

allt handlar om

hur mycket man VILL förstå!

 

 

LARZ GUSTAFSSON      24/3 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-24 14:35



Bookmark and Share


  Mats Henricson
.....finns en revolutionär ton i denna ,som jag gillar,dessutom är den mycket välskriven !
2012-03-29

  anits VIP
Underbart fint skrivna och
berörande rader.
2012-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP