Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

aha

Jag behöver alltså tänka om.
En ny start. Ahh, precis. Detta
stämmer. Det är precis vad jag
behöver. Tänka om .. en ny plan...
en bättre fysik så blir nog huvudet
mitt lättare. Men, det har hittentills
haft sin posetiva början , nu blir
det till att fördriva tiden till det bästa.




Fri vers av svartvita_prickar
Läst 226 gånger
Publicerad 2006-01-27 21:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

svartvita_prickar
svartvita_prickar