Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Planlösning

Min själ har öppen planlösning


ljus, sval
modern, personlig, naturligt nedbrytbar


Givetis ekologisk


Som en köksö
där allt onödigt runt ikring
är borttaget



Allt är vitt, ljust
fräscht



Min själ har öppen planlösning




Fri vers av Tea Alex
Läst 126 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-26 10:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex