Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själarnas Vänterum



Jag ser dina ögon
Jag ser allt
i dina ögon

I dina ögon
läser jag boken
du aldrig skrev
dikten jag aldrig fick
strofen du aldrig sjöng

Jag ser min smärta
i ditt ansikte

ensam är stark säger de
så stark
så svag
så duktig
så fel
så ensamt
att vara stark

utåt glad
jag fixar
jag ordnar
jag kan
jag ler
inåt
bubblande
av vrede och sorg

Jag känner din smärta
i mitt hjärta
Masken faller av
när vi talar
och möts i själarnas vänterum

Tiden läker alla sår
säger de som vet
men väntan är en plåga
som aldrig ligger still

Slänger du din vrede i sjön
blir det vattenringar
som sträcker sig
ända till julafton
och vem blir gladare av det?

Sår som aldrig syns
finns de?

Känner du smärtan
mer än bara min trötthet
och min sorg?

Jag vill inte vänta mer.




Fri vers av Lady Macbeth
Läst 288 gånger
Publicerad 2006-01-27 21:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lady Macbeth