Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Ilsken Bön



Fader vår
som är i himmeln
helgat vare ditt namn
förlåt oss våra synder
så kanske vi ock förlåta dig
det du tagit ifrån oss
i all evighet
amen

Snip, snap, snut
nu är livet slut
lika säkert som
förr eller senare
regnet faller ner
kan jag aldrig mer ställa frågor
jag inte kunde få svar på

Nu är det för sent
livet eroderade bort
i syndafallet

Varför?
ekar genom himlen
och gråten fastnar i halsen
när jag biter i det sura äpplet
ser om mitt hus
kastar in handduken
och går ut




Fri vers av Lady Macbeth
Läst 288 gånger
Publicerad 2006-01-27 22:05



Bookmark and Share


  Luminus
Wow, jag gillar dit språk och styrkan i ditt möte med guden.
2006-01-27

    steffe struts
oj, det var en ilsken bön med mycket sarkasm! kasta sldrig in handduken!

berörde mig =bra skrivet!

stefan
2006-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Lady Macbeth