Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är inte hon

Jag är inte flickan som är med i filmen




Jag är hon som skrev brevet




Fri vers av Tea Alex
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-26 22:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex