Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ont



det gör så ont att backa tiden
det gör så ont att kännas vid den

du säger skriv
förhindra handling
du säger skriv
gör inget dumt
men varje tanke
ökar gråten
och varje handling
betvingar den

du säger skriv
skriv ner din vånda
du säger skriv
skriv ner din själ
men varje mening
ser min smärta
ur varje bokstav
sipprar ord




Fri vers av Lady Macbeth
Läst 217 gånger
Publicerad 2006-01-27 22:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lady Macbeth