Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SCHEMATISKT

transportsträckan till

nästa arbetsdag

och andedag som läggs

till andetag

runt centrum

det pressade hjärtats slag

 

 

LARZ GUSTAFSSON   27/3 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-03-27 20:56



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Fin i sin enkelhet, som vanligt snyggt rimmat...
2012-03-29

  Jean-Michel Orblin
Vemodig
Om en vardags sak
Lite,
fast om man trivs med jobbet så!
bra kort text!
2012-03-29

  anits VIP
En mycket fin text om det
som är vardagsnära
2012-03-28

  Måna N. Berger
Den här i all sin enkelhet tyckte jag väldigt mycket om!
2012-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP