Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är som vackrast när det skymmer

Det är när man är som vackrast

som man inte förstår det.




Det är när man är som yngst

man känner sig som äldst.




Fri vers av Tea Alex
Läst 171 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-03-28 18:18



Bookmark and Share


  Blåbäret
ett av livets mysterier
2012-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex