Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självmordet rinner genom mitt blod...

Självmordet rinner genom mitt blod som ett tåg på genomresa som plötsligt stöter på ett hinder på rälsen

rälsen halsen rälsen halsen rälsen halsen rälsen halsen

Ska du tillåta dig att bli ett offer
mormor
offer
morbror
offer
morfar
offer
pappa
offer
Vem mer
offer
offer
offer
Jag tror inte på Gud
vågar inte tro
vågar inte
inte tro
Kära Gud låt mig klara det här så lovar jag
lovar allt
lovar inget
lovar
lovar
lovar
offer
Du bestämmer själv
offer
offer
offer
inte offer

Vargen kommer
jag planerar
Vargen kommer
för mig själv
Vargen kommer
vågar inte
Vargen kommer
energi
Vargen kommer
går åt till att inte leva
Vargen kommer aldrig
offer
och ändå är jag inte död
offer
bestäm dig
offer
så kunde du leva
eller
offer

offer
offer
offer
Jag vågar inte leva
vågar inte dö
vågar inte inte leva




Fri vers av Lady Macbeth
Läst 276 gånger
Publicerad 2006-01-27 23:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lady Macbeth