Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'Snigelflykt' av agnesP, tjänade som inspiration. Hägring, är dagens lösen.


Kritik på en text (1033) - Vägledande








Tänker här på den mänskliga hjärnan
som tolkar så fel ibland, fast man verkligen
lägger manken till och försöker.

Så kan sand
ibland synas vara vatten
och vatten ibland synas vara väg.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-09-28 19:08



Bookmark and Share


  Federico Romano
En spännande tolkning som jag gillar..
2013-09-28
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP