Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomhet

Tänk om jag egentligen inte tycker om dig




Tänk om jag känner mig mindervärdig vid din sida




Fri vers av Tea Alex
Läst 140 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-30 06:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex