Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill vara

Jag vill inte vara bitter, sur och arg



Jag vill vara ödmjuk, varm

och förstående




Fri vers av Tea Alex
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-30 08:16



Bookmark and Share


  mare VIP
Håller med, bra !
2012-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex