Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill vara 2

Jag vill vara allt det där

jag skulle kunna vara



Vill vara trevlig

och förstående

utan att bli utsliten



Vill förlåta

och se

utan att bli lurad



Vill älska

utan att bli övergiven

och slutkörd




Fri vers av Tea Alex
Läst 143 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-30 08:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex