Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu orkar jag inte mer.


Jag orkar inte älska dig

Det dummaste jag kan göra

är att älska en annan människa




Det dummaste jag kan göra

är att förlåta igen och igen och igen




Fri vers av Tea Alex
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-30 08:19



Bookmark and Share


  Bringebruden
Det bästa du kan göra
är att älska dig själv
och
förlåta dig själv
igen och igen

~

var rädd om dig
2012-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex