Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om vi får känna oss älskade som vi är så behövs inte uttrycket hen?


Hensyn

Brist på hänsyn

leder lätt till

hensyn






Fri vers av Tea Alex
Läst 138 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-30 13:50



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Du menar det där med "hen"? Det är idioti.
2012-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex