Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våt kudde

När du urinerade

i min säng

och mamma senare samma kväll

inte lät mig byta örngott



var det något inom mig

som slutade andas

något inom mig

som slutade gro








Det tog flera år

att komma

tillbaka






Fri vers av Tea Alex
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-30 14:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex