Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten glimt av kärlek

En lidande poet

kastar förstulna blickar

mot den sprittande känslan

av nyfödd kärlek




Fri vers av 4ever
Läst 321 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-01 11:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

4ever
4ever