Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag tycker inte alls att idealet nödvändigtvis bör anammas.


89 kilogram

Jag kände mig frigjord

när jag var överviktig



Lite oförskämt och opassande

kändes det

att ta så mycket plats

att trivas med något

som andra tog för givet

att jag inte fick tycka om

hos mig själv



Lite som om

jag chockade alla

genom att trivas med min kropp

mot alla odds




En känsla av sensualitet

av njutning

För mycket av det goda

är alldeles, alldeles underbart




Fri vers av Tea Alex
Läst 146 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-31 11:30



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Strunta i vad andra tar för givet. Det är ditt eget val.
2012-03-31

    Maria Malm
Något tänkvärt.
2012-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex