Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

89 kilogram 2

89 kg

vägde jag en gång

i tiden



Jag minns det med glädje

hur mina lår

mjuka och följsamma

tog plats

under mitt skira, vita nattlinne

i en storlek som

idag

är på tok för stor





Jag minns armarna

det mjuka i brösten

och magen

som såg ut precis som en mage

och inte alls

som någon tvättattiralj

från gammelmormors tid












Fri vers av Tea Alex
Läst 154 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-31 11:34



Bookmark and Share


  Casbah* VIP
härligt skriven.bra
2012-03-31

  Jack E. Gladh VIP
Humoristiskt tankeväckande
om vår utseendefixering.
Nå, jag skulle bli väldigt nöjd
om jag lyckas med att gå ner
till 89 kilogram. Jag kommer
ändå inte att hitta någon
"tvättbräda". (väger ca 103 nu)
2012-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex