Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kompromisslöshet 2

Din logik förnedrar mig

din logik förtrycker mina känslor




Fri vers av Tea Alex
Läst 161 gånger
Publicerad 2012-03-31 11:51



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det finns bara en sanning.
2012-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex