Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jagbild, självbild, spegelbild

När jag till slut så förlorade min övervikt

stod naken och kal

inför min badrumsspegel



badrumsbelysning

som strålkastare

över det som är jag



syntes generationer av kvinnor

med långsmala armar

långa pianofingrar

kvinnor pikade

för smalhet

och elegans



Farmor

det som är jag

det jag ärvt efter dig

fick komma fram




Fri vers av Tea Alex
Läst 258 gånger
Publicerad 2012-04-01 08:30



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Du ska inte låta omgivningen styra.
Det gör inte jag.
Passar inte galoscherna kan de dra åt skogen.
2012-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex