Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slut

Det börjar ofta

med att den ena parten

vill mer

vill uppåt

vill utåt





då vänskapen

tar slut




Fri vers av Tea Alex
Läst 151 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-01 08:33



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Framåt. Uppåt. Hemåt.
Envar ska få sitt eget husfolk till fiender.
Svärdet går genom själen. Hebr 4:12.
Jesus krusar ingen.
Vill man gå med Honom får man fiender.
2012-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex