Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårgrodd

När jag väkser

som människa

får jag inte plats

i vissa sammanhang



Jag måste tysta mig

bli osynlig

för att inte märkas




Fri vers av Tea Alex
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-01 08:41



Bookmark and Share


  mare VIP
Sträck på dig, bry dig inte, höj rösten, bli synlig, märk ut dig i ödmjukhet..
2012-04-01

  Larz Gustafsson VIP
Det måste du inte alls. Väx. Blomma. Gör uppror!
2012-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex