Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Obehöriga äga ej tillträde

Bara att sitta på stolen

gjorde att jag

syntes för mycket

var för mycket

märkter för mycket

för deras eget

bästa




Fri vers av Tea Alex
Läst 152 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-01 08:43



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
De kan tjacka spikskor och listigt dra iväg om det inte passar.
2012-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex