Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förbud

Det känns lite förbjudet

det jag innerst

innerst vill



Det känns lite förbjudet

att tillfredsställa mina egna

behov




Fri vers av Tea Alex
Läst 152 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-01 08:44



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Andra ska inte styra över din kropp, själ eller ande.
2012-04-01

  Larz Gustafsson VIP
Tro mig, jag har vandrat på den vägen. Den leder till betryck och demonisk aktivitet.
2012-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex