Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sluta leta, hitta hem

Att jag inte bryr mig om

vad du tycker

är det bästa som har hänt mig



Att jag inte letar

efter ditt godkännande

är den vackraste gåva

jag fått




Fri vers av Tea Alex
Läst 113 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-06 08:23



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jesus har redan godkänt dig på grundval av försoningen.
2012-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex