Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårvinterglädje...bagatell



Sitter inuti
glaskulan ser snön falla
över blåsippor
känner värmen inombords
trots att våren ruskas om

siktar florsocker
över nygräddad kaka
elden sprakar i
spisen kaffedoft i mitt kök
vän på oväntat besök

bryter ensamhet
förtroligt samtal i all
anspråkslöshet ett
initiativ leder
till säll glödhet älskogslek

snön pudrar grönskan
vit vänder på glaskulan
insidan immig
du rara blåsippa tänk
vilken herdestund vi fick




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-01 17:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Varm poesi om vardagslyckan.
2012-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP