Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den mörka våren

Solens strålar tränger genom vårkylan,
träden har än inga blad,
blåsten fångar upp hennes hår – med odefinierbar färg,
låter det falla fritt i den djupt rotade kylan.

Än sjunger fåglarna mörkrets sång,
när solen försvinner bakom träden,
bakom molnen,
så som hela världen skiftar skepnad.




Fri vers av Yolanda
Läst 471 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-01 22:33



Bookmark and Share


    xilenie
gillar. speciell sista stycket.
det är inte ofta man säger fåglarna sjunger mörkrets sång. snyggt.
2012-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Yolanda
Yolanda