Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hopp och allt vad det innebär

Iskalla kårar,
kolsvarta tårar,
ord som sårar,
ni är alla dårar.

Känslor som kryper,
ångest som stryper,
aggressioner som får utlopp,
relationer som tar tvärstopp.

Nattliga spöken,
faran runt kröken,
paranoians svarta hål,
det är mer än vad du själv tål.

Kampen om ett liv värt att leva,
även om man till en början får treva,
så ska solen en vacker dag lysa genom mitt fönster,
och bryta detta destruktiva mönster.




Bunden vers av Yolanda
Läst 299 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-01 22:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yolanda
Yolanda