Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den största kärleken

Han kommer älska dig

på ett sätt

du aldrig förr erfarit



Han kommer älska dig

som du aldrig blivit älskad

förr








Fri vers av Tea Alex
Läst 178 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-04-02 19:20



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Utan detta förblir vi otillfredsställda, irrande och förlorade.
2012-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex