Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gräver i högen av texter skrivna under 2012, som ännu ligger till sig 'på vinden'.


På det mer känslomässiga planet




Jag tycker det bästa
med drömmar
är att de framkallar fördomar
om folk
på ett så egenartat sätt.

Som bara måste
ha hämtat slumrande
uppsnappade fakta
ur den faktiska verkligheten.

Åtminstone på ett känslomässigt plan.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-06-04 10:42



Bookmark and Share


  Ronny Berk
texter på vinden , ja - som det blåser under dessa dagar ...
som alltid skriver du bra, intressant - även forntida; ävenså redan på 12- talet ...
2015-06-04

  Gunwale VIP
Så är det säkerligen! Sen om man har "rätt" är ju en annan sak...
Jag tyckte om "slumrande /.../ fakta ur den faktiska verkligheten"!
2015-06-04
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP