Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rätt och fel

 

 

 

 

 

du har rätt
när du tror det värsta om mig

jag vidhåller min skuld

 

mina pupiller blir stora och svarta när jag ljuger
jag ljuger bara om det som är viktigt, dock

jag ångrar ingenting
jag önskar bara, jag gjort annorlunda 

 

Solen

är en kameleont 
Om natten är den svart

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-04-03 11:54



Bookmark and Share


  Börje Larsson
mästerligt.....
2012-04-05

  anits VIP
Vackert
2012-04-03

  Ingela Svenson VIP
och en stjärna....jag bävar över skönheten!
2012-04-03

  Nanna X
jag ljuger bara om det som är viktigt, dock

jag ångrar ingenting
jag önskar bara, jag gjort annorlunda

så sant, så sant...
2012-04-03

  cilax VIP
vackert
2012-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP