Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Planering

Jag förbereder mig på kris och katstrof



Jag förbereder mig på att allt kommer gå dåligt




Fri vers av Tea Alex
Läst 126 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-04 07:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex