Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Emotionellt korrekt 2

Jag känner saknad

efter den rätt

till mina känslor

jag så väl behöver






Fri vers av Tea Alex
Läst 155 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-06 08:26



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Dina rättigheter har återupprättats i Kristus.
Du är friköpt med Hans blod.
Någon annan frihet finns inte.
2012-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex