Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Normalitetslängtan

Frågan är hur normalt det är

att längta såhär mycket

efter att vara normal




Fri vers av Tea Alex
Läst 149 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-07 14:21



Bookmark and Share


  dubbelve
Fyndigt!
2012-04-07

  Larz Gustafsson VIP
Enligt mitt sätt att se det finns det ingen som är normal.
2012-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex