Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillfällighet


Solskenet
som bara berör
men väcker känslor till liv
där de sovit som förlänge
nu strålar jag ut

Väckt av vackra strålar så släcks allt mörker ner
från djupet kommer skenet upp
mitt

Visar mig mer nu
klär jag av allt
alltet och det ofattbara
är inte ofattbart

Bara så underbar
kom av en slump




Bunden vers av WLindholm
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-09 03:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

WLindholm
WLindholm