Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stopp

Jag tar in dina negativa resonemang i min värld


Dina negativa ord blir mina känslor




Fri vers av Tea Alex
Läst 114 gånger
Publicerad 2012-04-11 13:30



Bookmark and Share


  Eva Enjebo/Drugge VIP
Låter inte kul
2012-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex