Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge mig möjlighet

Att säga nej

kan ge möjlighet

att säga ja

till något annat




Fri vers av Tea Alex
Läst 153 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-11 13:31



Bookmark and Share


  Eva Enjebo/Drugge VIP
Absolut
2012-04-11

  Larz Gustafsson VIP
Alldeles riktigt.
2012-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex