Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möjlighet i gåva

Jag säger nej nu

oftare än jag tidigare trott

att jag skulle göra




Det har öppnat dörrar

fönster har öppnats

på glänt








Fri vers av Tea Alex
Läst 132 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-11 13:32



Bookmark and Share


  Eva Enjebo/Drugge VIP
Bra
2012-04-11

  Larz Gustafsson VIP
Superbt.
Där ser du!
2012-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex