Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Delad helhet

Ögon näsa mun
skrev jag på ett interface
ser du ansiktet?




Bunden vers (Haiku) av Ingegerd Carlsson
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-14 23:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd Carlsson
Ingegerd Carlsson

Mina favoriter
kanske är det bara jag