Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stiger i



land återigen
själens intryck och avtryck
format mirakel




Bunden vers (Haiku) av in effigie VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-04-14 06:18



Bookmark and Share


  Minkki VIP
omläser bokmärken - tack att du fixat den fina musiken!
2012-06-16

    lory
mirakulöst vackert med smak av evigheten
2012-04-24

  Minkki VIP
en vacker text, att stiga i land efter bildens storm... men musiken choppar, tog en lång stund att försöka lyssna genom snutten :-S
2012-04-14
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP