Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gud

Slumpgeneratorn.
Du tvingade mig till liv
tvingar mig att dö.




Bunden vers (Haiku) av Ingegerd Carlsson
Läst 121 gånger
Publicerad 2012-04-14 23:26



Bookmark and Share


  Siggesdotter
Ja, så kan man se det också. Känslan av övergivenhet berör mig... finns inget hopp? Hoppas det!
2012-08-14

  Gunwale VIP
Tänkvärt...
2012-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd Carlsson
Ingegerd Carlsson

Mina favoriter
kanske är det bara jag