Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arbetsträning

Att våga prova

är otäckare

än själva det jag är rädd för



Att energin ska ta slut

att batterierna ska ladda ur

igen och igen

gör mig skakig




Fri vers av Tea Alex
Läst 177 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-04-16 15:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så jag känner igen mig!
2012-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex