Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Elegans?

Jag vill också

vara effektiv

duktig och

elegant



tänker jag

och sätter på mig

mina gummistövlar




Fri vers av Tea Alex
Läst 167 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-04-16 15:02



Bookmark and Share


  Bringebruden
Drömmen om något annat... mitt i den praktiska vardagen
2012-04-16

  Larz Gustafsson VIP
Det finns män som...nåja...
Varför vill vi alltid vara duktiga? Det har väl med vårt behov av bekräftelse att göra.
2012-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex