Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen omöjlighet

Vägen tillbaka

från utbrändhet

är lång och tidvis

svår




Nog finns det något för mig

runt knuten?




Fri vers av Tea Alex
Läst 240 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-04-16 15:03



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Han finns där redan nu.
2012-04-16

  Gunnar Odhner
Finns det alltid. Det är aldrig för sent.
2012-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex