Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liten klagovisa

Ibland känns bördorna så svåra

och så många

att jag vill lägga mig ned

ge upp

sluta andas




Fri vers av Tea Alex
Läst 262 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-04-16 15:04



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Då är du inte ensam.
Jag önskar ofta att uppryckandet skulle äga rum NU - vilket i och för sig är normal kristendom.
2012-04-16

  Gunnar Odhner
Vad är det för bördor, som har den tyngden?
2012-04-16

  Johan Bergstjärna VIP
KRAM!
2012-04-16

    Anneli A
Känns som Måndag morgon....
2012-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex